Een overzicht van mijn professionele leven​

Edutrainers

CEO en Mede-eigenaar

Ieder kind goed digitaal onderwijs, dat is waar Edutrainers voor staat.  

Edutrainers biedt advies en begeleiding rondom digitalisering van het onderwijs, ICT-beleid en ICT-bekwaamheid. Dit koppelen we aan een uniek professionaliseringsaanbod met E-learning en workshops voor iedereen binnen de organisatie (OP en OOP). Vanuit onderwijsdoelen en competenties naar werkvormen en leeractiviteiten met technologische toepassingen. Van strategisch beleid naar duurzame professionalisering.  

Big Improvement Day

Adviesraadlid en lid Educatiegroep Big Improvement Day​.

De Big Improvement Day organiseert het hele jaar door activiteiten en biedt een platform voor innovatieve ideeën en vernieuwende samenwerking. De beslissers van Nederland en opinieleiders uit verschillende sectoren worden met elkaar in contact gebracht met als doel actie te ondernemen; sinds februari 2020 gebeurt dit o.a. op het gebied van onderwijs. De commissie is wordt geleid door initiatiefnemers Ralph van Hessen en Constantijn van Oranje-Nassau.

NLdigital

Lid Commissie Onderwijs

Werkgroep Onderwijs is een ledennetwerk waarin leden met elkaar bouwen aan het onderwijs en de arbeidsmarkt van de toekomst. De ambitie richt zich enerzijds op het vergroten van digitale kennis en vaardigheden en anderzijds op het verkleinen van het tekort aan IT-talenten. Samen met een delegatie aan directeuren-bestuurders en professionals in onderwijs werken aan nog beter onderwijs

Spreker & Inspirator rondom Digitale Geletterdheid en digitalisering van het onderwijs. Expert in onderwijs en technologie markten in BENELUX en Frankrijk Consultancy voor bedrijven over onderwijsmarkt.

Het doel van de Stichting Digitale Geletterdheid is verbinden, delen en inspireren. Voor en door het onderwijsveld.

MIE experts Microsoft helpen het onderwijsveld om innovatie in onderwijs te leiden en MIE experts leveren waardevolle input voor de ontwikkeling van nieuwe producten en tools in het onderwijs.

La French Tech Amsterdam

Envoy Woman Entrepreneurs in Tech

La French Tech Amsterdam versnelt de impact van het Franse Tech-ecosysteem internationaal door samen te werken met tech-spelers in Nederland, helpt bedrijven financiering binnen te halen, toptalent aan te trekken, te innoveren. La French Tech Amsterdam ontwikkelt en deelt best practices tussen Frankrijk en Nederland en versterkt de positie van vrouwelijke entrepreneurs in de Tech ecosysteem.